Video – Peninsula / Felsziget 2010

Voi face câteva montaje pentru fiecare zi însă o să dureze puţin. Până atunci vă las cu această secvenţă de la concertul Parov Stelar deoarece redă foarte bine ceea ce s-a întâmplat acolo, atmosfera celor 4 zile ale festivalului Peninsula. Pe măsură ce vor fi gata montajele, voi updata acest articol.

Dacă vreţi să ştiţi cum o fo’ în toate cele 4 zile, citiţi aici, aici, aici şi aici

Day 1

Day 2

Day 3

Day 4

Notify of
trackback

[…] Știați că cocalarul No 1 al țării și-a făcut intrarea pe Carl Orff la concertul de la Peninsula? Vezi ziua 4 […]

Stanjenel
Guest
Stanjenel

Din motive anumite tehnice nu am putut sa vad pana astazi materialul ce l-ai postat aici . Draga Ciprian, din principu nu-mi sta in fire sa te laud chiar daca uneori o meriti dar de data asta nu pot sa tac. Vreau sa spun ca videourile sunt excelente si sunt impresionata de calitatea sunetului. Aia de la Metalheaded pot sa-si rupa diploma. Sa nu mai spun de televiziuni care nici de pe youtube nu sunt in stare sa gaseasca un clip mai de doamne ajuta. In clipul tau pana si Compact suna bine. Am vazut niste reportaje la posturile locale… Read more »

trackback

[…] şi/sau să pun un watermark iar chestia asta o pot face direct din iMedia Converter. De exemplu primul clip a fost filmat cu Toshiba Camileo S20 în modul 720p şi tot ceea ce am avut nevoie să fac a fost […]