Video – Peninsula / Felsziget 2010

Voi face câteva montaje pentru fiecare zi însă o să dureze puţin. Până atunci vă las cu această secvenţă de la concertul Parov Stelar deoarece redă foarte bine ceea ce s-a întâmplat acolo, atmosfera celor 4 zile ale festivalului Peninsula. Pe măsură ce vor fi gata montajele, voi updata acest articol.

Dacă vreţi să ştiţi cum o fo’ în toate cele 4 zile, citiţi aici, aici, aici şi aici

Day 1

Day 2

Day 3

Day 4

3 Comments

  1. Stanjenel

    Din motive anumite tehnice nu am putut sa vad pana astazi materialul ce l-ai postat aici .
    Draga Ciprian, din principu nu-mi sta in fire sa te laud chiar daca uneori o meriti dar de data asta nu pot sa tac. Vreau sa spun ca videourile sunt excelente si sunt impresionata de calitatea sunetului. Aia de la Metalheaded pot sa-si rupa diploma. Sa nu mai spun de televiziuni care nici de pe youtube nu sunt in stare sa gaseasca un clip mai de doamne ajuta. In clipul tau pana si Compact suna bine. Am vazut niste reportaje la posturile locale de televiziune despre Peninsula dar erau de tot rahatul, nu se compara. Cred ca o sa mai vizionez de multe ori video-urile ce le-ai pus, de cate ori o sa-mi fie dor de minunatele zile de la Peninsula.
    Ma bucur ca nu am fost nici 5 secunde la concertul celor de la Europe desi la un moment dat am avut o tentativa, asa de curiozitate. Nici macar singura lor piesa se pare ca nu au mai fost in stare sa o cante ca lumea.

Comments are closed.