Concurs bilet Nova Rock Nickelsdorf

Ati auzit de NovaRock? Sa am toate formatiile alea la un loc, pe cand eram copil, era un miraj greu de atins. Viza, trebuia sa renunt la portia de casete de la Rocka Rolla si BaRock vreo doua luni de zile, nu mai trebuia sa imi iau MetalHammer’u 6 luni si portia de “saniuta” sa mi-o injumatatesc. De Vama Veche nu mai putea fi vorba anul ala.

Peste doar trei zile incepe la Nickelsdorf, cam la 450 de km de Oradea, la granita dintre Ungaria si Austria, unul din festivalurile de metal bune ale Europei. Let there be metal! Programul e mai mult decat bun.

Asociatia Rockin` Transilvania, Radio Transilvania impreuna cu MuzicaDeVest, adica siteu’ asta 🙂 va ofera sansa sa castigati un festivalpass pentru toate cele trei zile ale evenimentului ce are loc în acest weekend (11-13 iunie), in valoare de 129 Euro. Tot ceea ce trebuie să faceţi este să povestiti in comentariile acestui post o intamplare din viata voastra de rocker.

Concursul va dura pana Vineri, 11 Iunie, orele 09 AM, iar biletul il va castiga cel care ne va descrie în câteva rânduri cea mai faina intamplare din care sa intelegem ca a fost si ca este un rocker adevarat ce merita sa-l trimitem sa-i vada pe Rammstein, Slayer, Stone Temple Pilots sau Alice in Chains.  Selectia va fi una subiectiva. 🙂

5 Comments

  1. Roxana Bulugea

    Hmmm, ar fi multe de spus dar lipsa de inspiratie acum. Oricum as mai crea cateva amintiri asa ca vreau la novarock! 😀

  2. Roxana Bulugea

    O amintire ‘trista’ ar fi ca am ratat concertul deftones din bucuresti pentru un banal examen. What for? Un mare regret si in final, totusi o restanta :))

Comments are closed.