Retro melatonina

Un inceput…e un inceput, nu ? A fost si de luna si pentru Ciprian Alexei, care chiar in prima seara a lui faurar si-a pierdut “virginitatea melatoninistica”. Chiar nu i-a fost greu sa ma corupa cu tema aleasa: muzica pe care o ascultam cu nostalgie. S-au depanat amintiri, a intrat si Chinezu’ in direct (ca doar a lui o fo` ideea pe site-urile de socializare!) si chiar nu ne-am putut opri decit dupa 3 ore. Piese subversive, extrem de cunoscute,v enite dintr-un timp dulce-amarui, in care poate va regasiti…o incercare de a face bine…
Iar garantia faptului ca m-am simtit bine e: te astept cu drag, din nou, Cipri!

Mulţumesc Atilla, am preluat legătura 🙂

Cu 15 ani în urmă nu mi-aş fi putut imagina că la un moment dat voi sta la poveşti ascultănd Sepultura alături de un alt rocker şi un platou de prăjituri. Başca o sticlă de suc.

A fost, aşa cum ai spus, o dezvirginare deoarece se cam vindecase locul de când n-am mai pus piciorul într-un studio radio. Dar a fost o dezvirginare plăcută, deloc dureroasă. 🙂 Recunosc că la început a fost puţin mai greu deoarece am avut emoţii ce se pot observa şi-n tremurul vocii. Provocarea a fost să nu ma mişc când vorbesc dar nu am reuşit să “stau locului”.

Chiar dacă injecţia de melatonină de aseară nu a fost una atât de concentrată ca celelalte, sper că “cei 7” nu s-au plictisit foarte tare iar data viitoare să le putem administra o doză de şoc. Când oamenii sunt “bolnavi” trebuie trataţi corespunzător de către un personal calificat. Nu pot fi lăsaţi de izbelişte.

2 Comments

Comments are closed.