KLB Trio de Martisor

KLB Trio, adica:

Zsolt KALTENECKER – Synth, Synth Bass, Samples
Peta LUKÁCS – Guitar
Gergo BORLAI – Drums

din Budapesta, revin in Oradea. De Martisor.

Chiar duminica, 1 martie, in Louis Cafe, de la orele 20.
Cadou frumos. I-am vazut in toamna trecuta in Posticum, super meseriasi, ascultati interpretarea de la Personal Jesus din linkul de mai sus. Ca sa nu mai vorbim de jazz-ul interpretat. Eu, unul, sunt super incantat de cum suna. Si live merita.

Partea ritmica e tinuta de toba si sintetizator, nu avem un bass clasic. Dar asta e KLB TRO. In Posticum, anul trecut au sunat fenomenal.

Video, “Money” de la Floyd. Clasic.

Later Update: Pretul unui bilet este de 20 RON.

Notify of
alin
Guest
alin

eu tot intreb cat costa biletele 🙂 dar fara succes….

Si mie mi-au placut in Posticum….foarte tari fiecare.

alin
Guest
alin

Mersi George…apreciez. Oricum cei de la Posticum sunt foarte accesibili ca si bilete….la Louis cafe am vazut ca de obicei e mai mult si intra in zona re risc 🙂 adica daca nu iti place concertul, parca iti pare rau de bani…lucru care la Posticum nu se intampla (cel putin mie).

alin
Guest
alin

Bine mah…normal. Astia sunt super meseriasi. Ziceam de pretul biletelor in general la Louis Cafe si Posticum. Uite, de exemplu nu am fost la ultimul concert in Lousi Cafe si din ce am vazut in “preview” si in “reactiile de dupa”…mi-ar fi parut rau sa dau banii aia. Nu ca nu e talentat omu’ ci pur si simplu pentru ca nu a fost pe gustul meu :).

trackback

[…] De Martisor imi scot gagica in oras. O duc la un concert KLB Trio. Ma scot ieftin (am avut Valentine’s Day, urmeaza 8 Martie si Pastele ) si stiu ca o sa-i placa. Nu e mare fana Depeche Mode dar cu siguranta o sa-i placa reorchestrarea de la Personal Jesus. Cititi in continuare […]