Melatonina, editie online pilot

Inauguram o noua rubrica, Melatonina, Cantecul ramane acelasi, doar pentru cei bolnavi. Bolnavi de muzica.

Cu acordul realizatorului radio, Daika Attila, emisiunea radio, Melatonina, difuzata in fiecare luni seara de la orele 10 la Radio Transilvania, o gazduim si in site-ul nostru. Cat de curand o sa avem si catea ziceri de-ale lui Attila pe aici.

Asa ca, deschidem seria, cu emisiunea din 19 ianuarie 2009, de ieri seara, editie dedicata lui Peter Hammill si Van der Graaf Generator, adica despre fizicieni pesimisti si un sound inconfundabil. Emisiunea s-a vrut un preambul pentru concertul de maine al celor de la Van der Graaf Generator.

Emisiunea dureaza 2 ore si 10 minute. Merita sa va puneti castile si sa desenati in Exceluri/Worduri/php-uri si mai stiu eu ce. Spor la auditie.

Notify of
Adrian Oegar
Guest
Adrian Oegar

E super ce faceti voi in general pe muzicadevest , dar acest project “Melatonina online” daca o sa-l continuati ´risca´ sa devina inima site-ului.
Keep on rockin´ si salutari de la Cluj

trackback

[…] aici o emisiune radio dedicata exclusiv lor. Enjoy your […]

trackback

[…] Transilvania, de la orele 22, editia din 26 ianuarie 2009, revine cu a doua editie a ei online. Editia pilot si succesul ei ne-a facut sa credem ca suntem pe drumul cel bun. De data asta, invitatii lui Attila […]

trackback

[…] Daika Attila nu mai poate ajunge la megaconcertul celor de la AC/DC din Budapesta ce se va desfasura luni, 23 […]

Radu Crican
Guest
Radu Crican

Excelenta emisiune, putina vorba, multa muzica de calitate si informatii interesante.
Keep up the good work!