Sfarsit de vara in Jazzland cu Szakcsi Lakatos

Autumn Leaves a fost una din piesele interpretare de trioul Szakcsi Lakatos (pian), Balázs Elemér (tobe) si Peczek Krisztian (contrabas) in cadrul ultimului concert din aceasta vara din Jazzland-ul Posticum.

Am ajuns destul de tarziu la concert, fiind retinut de un alt eveniment dar tot n-am ratat cateva momente incredibile oferite de Balazs Elemer si pe care-l vad si ascult la Oradea, mai mult decat mi-am imaginat vreodata. Vremea deosebit de frumoasa a tinut cu iubitorii de muzica iar concertul de Vineri s-a tinut in curtea Posticum.

Daca la ultimul eveniment fratii Balázs si József Elemér nu m-am “miscat” foarte tare si asa cum obisnuiesc, de data asta concertul a fost exceptional. E drept ca ultima oara s-au chinuit cu Báder Olivér iar de data asta au cantat in compania lui Robi, fiul celebrului pianist maghiar Szakcsi Lakatos Béla.

Cum toata lumea stie despre cine vorbesc, nu are rost sa-mi dau prea mult cu parerea despre acest concert ci doar am sa va ofer un montaj de 10 minute cu cateva momente cheie ale concertului. Enjoy!

Notify of
gabi b.
Guest
gabi b.

O filmare buna atat vizual cat si auditiv de aceasta data. Mult peste cea din vara cand s-a petrecut Bader Oliver. acuma un mic secret, de regula, cand se filmeaza reusit spectacole live, se incearca acoperirea tuturor unghiurilor existente, adica imparti masurile existente intr-o piesa, de ex. zece masuri cadru dintr-un unghi, zece masuri din alt unghi, zece masuri din altul, tot asa pana se epuizeaza piesa si ai acoperit spatiul. Se cheama ca e o filmare in ton cu muzica ce se petrece. Cel putin asa proceda Michael Ballhaus cand filma “Ultimul Vals”(a lui Scorsese), de exemplu, de te… Read more »

trackback

[…] Anul trecut a fost fiul sau cu o cantare demna de toata atentia. […]