1 Mai la Suncuius

Asa cum va anuntam, in week-end-ul care tocmai s-a terminat si in care am sarbatorit inca un 1 Mai muncitoresc, pe platoul Pestera Ungurului din jud. Bihor a avut loc festivalul Lord’s Festival. Noi am ajuns in a 2-a zi a festivalului si am fost placut surprinsi de ceea ce am vazut. Am nimerit fix in momentul in care pe scena isi termina evolutia un tip pe nume Noris si care canta cu totul altceva decat ma asteptam sa aud la acest festival.

Pentru ca line-up-ul nu-mi spune nimic, pentru ca promovarea a fost subtire si nu a acoperit in mod egal si corespunzator toate mediile de comunicare (nu ascult Kiss FM, nu citesc ziarele locale), ma asteptam sa fie un festival drum and bass, minimal si alte chestiuni asemanatoare si in al caror target nu ma aflu.

Locatia este absolut superba, vremea a fost frumoasa iar berea ieftina. Stiu ca in aceasta locatie s-au organizat si in anii trecuti diverse evenimente iar pentru tinerii din Cluj sau Oradea, Suncuiusul este o optiune atunci cand vor sa evadeze dintre betoane. Desi nu sunt un fan al statului la cort, cu siguranta voi petrece ASAP un week-end la Suncuius. Imi e teama sa nu devina mult prea popular si sa se gaseasca binevoitori care sa-l salveze la fel cum au salvat si Vama Veche.

Notify of
bogdan(stereofeelings)
Guest
bogdan(stereofeelings)

mersi de commnent,spor si voua in continuare!Bafta!

Tiki Horea
Guest
Tiki Horea

Nenilor si tantilor de la muzicadevest.ro, eo am o rugaminte, in numele trupei Stereofeelings.
Am vazut ca aveti filmari cu noi de o calitate net superioara a celor pe care le avem noi si ne-ar placea sa avem video la calitate cat mai buna…Cum as putea pune mana pe inregistrarile voastre? (de la voi, bineinteles)

Cu respect,
Tiki Horea

Tiki Horea
Guest
Tiki Horea

Am inregistrare cu tot concertul audio de pe o alta sursa, un Zoom H2…vreau sa le sincronizez :>

Daca poti, fa un torrent cu video intreg, oricat de mare ar fi. Thanks alot

byrkoff
Guest

Salut, fac parte din trupa Combinatul de utilaj greu (CUG), am concertat tot sambata seara la Lord’s Festival 2009 si vreau sa va intreb daca aveti filmari si cu noi si daca am putea intra in posesia lor.

Ciprian Alexei
Guest

Salut Byrkoff,
Nu avem nici un material cu voi. La Suncuius am stat aproximativ 1h si s-a nimerit sa-i prindem pe cei de la Stereofeelings!

trackback

[…] Superior audio si incadoi…….va invita de 1 Mai la Suncuius. Daca tot cade sambata si anul acesta nu avem liber, de ce nu am incepe sa ne chefuim de vinerea ?? Anul trecut fu’ asa. […]